Palveluskoirakoetulokset 89-98

© 1997 Jorma Lankinen


Tietokantaan on tallennettu kaikki PK-koetulokset (Vetokokokeita lukuunottamatta) vuosilta 1989-98 (alkusyksyyn -98 mennessä kirjatut koepöytäkirjat). Voit hakea tuloksia joko koiran nimen tai ohjaajan nimen mukaan.

Tulokset on tallennettu pääosin koepöytäkirjoista, ja virheitä löytyy epäselvästi täytettyjen dokumenttien johdosta runsaasti. Useiden koirien kohdalla tietokannasta löytyy virheellisesti täytetyn rekisterinumeron vuoksi useampia tietueita, ohjaajan tiedot poikkeavat myös usein todellisesta koepöytäkirjoissa esiintyvien ristiriitaisuuksien vuoksi.

Tulokset päivitetään vuosittain SPKL:n rekistereistä. Päivityksen yhteydessä minulle lähetetyt koiratietojen tms korjaukset poistuvat, joten ole ystävällinen ja ilmoita virheestä myös SPKL:n toimistoon, jotta korjaukset säilyvät myös päivityksen jälkeen. Virheitä on niin runsaasti, etten voi suorittaa samoja korjauksia jokaisen päivityskerran yhteydessä. Mikäli koirasi tiedot ovat virheelliset Palveluskoira-lehdessä, tuo virhe siirtyy myös tähän tietokantaan.

Tämä tietokanta on siiretty nyt (lokakuu -98) allekirjoittaneen omalle domainille, jossa sen toiminta tulee toivottavasti olemaan luotettavampaa kuin aikaisemmalla serverillä. Mikäli huomaat tietokannan toiminnassa epäloogisuuksia, ole ystävällinen ja ilmoita asiasta minulle sähköpostitse.

Pääset tietokantaan klikkaamalla TÄSTÄ

UUTTA! PK-tietokanta nyt myös englanninkielisenä versiona!


Nämä sivut ovat osa

verkkopalveluja